Sugardaddy, avagy a cukros bácsi tényleg létezik?

Kár lenne tagadni, ma már elég anyagias világban élünk. Persze, nyugodtan kérd ki magadnak, hogy neked nem fontos a pénz. Mert ugye fénnyel táplálkozol, és magadnak szőtt ruhákba jársz. (no komment) Szóval aki hetente legalább egyszer jár boltba, annak igenis számít a pénz. Ebből élünk. Az már embere válogatja, hogy mennyiből. Ha jobban megy, többet költhetsz. Vagy ha esetleg egyszer jobban ment, megszoktad azt az életszínvonalat - és Uram bocsá' nem is akaródzik visszamenni egy rosszabb szintre-, akkor vállalhatsz plusz melót. Vagy lophatsz, hazudhatsz, csalhatsz (amit én annyira nem ajánlanék) vagy esetleg kereshetsz magad mellé mecénást. Tele van velük a világháló. Jó módban élő idősebb úr szabadidő partnerét keresi, akit anyagilag támogatna. Jelige: mindketten jól járunk. Vagy: Rövid utazásaimhoz kikapcsolódásra keresek egy kedves, vonzó hölgyet. Jelige: Teljes diszkréció. Megfogalmazás mindegy, a lényeg ugyanaz. Külső nem számít, bankkártya egyenlege inkább. Most felháborodtál, hisz ez rejtett prostitúció. Fúj. Romlott világ. Elítélendő. Bűnös dolog. Gyalázat. Szégyen.
...
Vagy nem. Nézzük máshogy. Fordítsuk meg a helyzetet.

Van egy érett gondolkodású nő. Aki képes függetleníteni a szerelmet az anyagi javaktól. Akinek volt már komoly kapcsolata, így ismeri az egyenrangú párkapcsolat fogalmát. Aki rendelkezik bizonyos egzisztenciával (van lakása, munkája) és ezeket a "sugarkapcsolat" alatt sem adja fel. Így amikor elzárják a pénzcsapot, nem nullára esetleg mínuszba esik vissza, hanem az alapszínvonalára. Belemegy a románcba a plusz javakért és a luxusért, de nem a megélhetése múlik ezen. Utazgat. Élményeket gyűjt és élvezi a hercegnősködést. Vagyis nem lát bele mást, mint -ami a valóság- egy ősz hajú férfi vastag pénztárcáját.
Sugardaddy, ha vacsorázni hív, akkor világossá teszi, hogy a nő vendége, és a kiválasztott nőnek járó teljes, odaadó figyelmet ajándékoz, amitől ő különlegesnek, gyönyörűnek, kívánatosnak érezheti magát. Szüksége van a hódítás édes ízére, hogy eljátszhassa a saját, hagyományos férfiszerepét, hogy udvaroljon, a nőnek pedig fontos, hogy meghódítva érezze magát, és ehhez valljuk be, némi anyagi erőforrásra is szükség van. Lehet nyomni a lesajnáló bélyeget, hogy "számító dög". De vagy elfogadjuk a tényt, vagy sem, a férfiasságban igenis benne van a hatalom, és a pénz. A párkapcsolatba egy férfi nem csupán időt, energiát, figyelmet invesztál, hanem pénzt is. Ki többet, ki kevesebbet. Szabályok már elejétől világosak. Így az újabb csalódás kizárva. Lelkek biztonsági zónán belül. Szerelembe esés nullára redukálva. Vagyis Jelige: mindkettő félnek jó, akkor miért ne?