bunkó is, meg részeg is, de hogy csúnya is? :P

a történet nem friss, de szerintem aki ott volt, annak maradandó. buliba voltunk. totálisan csajos buli, a nagy kecskeméti éjszakában örültünk annak, h kedvenc unokatesóm lassan utólér engem is. na jó, még mindig egy évvel le van maradva, de szerintem hamarosan lehagy :) utólagosan is nagyon boldog 21dik születésnapot Neki :D

axe-s buli volt, amit én kb inkább axe mérgezés partinak hívnék. vmilyen úton módon mindig axe illatot éreztem, ha nem a pasik voltak, akkor meg vmi automata, de nekem is igazi kan szagom lett mikorra hazaértünk hajnalba. szóval akkor gondolhatjátok mennyi volt a levegőbe... volt vmi nyereményjáték is, na az volt szerintem akkora marhaság, h csak néztem. vagy a pasi vert át, vagy én vagyok hülye. a pasiknak kellett odavinni csajokat regisztrálni, h utána én állítólag pörgessek vmi nyereményt. na mondom mindegy nekem milyen pasi, ha nyerek vmi izgit. na végülis a pasas is ronda volt, és még nem is nyertem semmit. te lett egy bőrkarkötőm, amibe bele van írva, h axe. oszt csá...

de persze nem lenne buli, ha nem jelenének meg a srácok is. de komolyan, aki hülye és bunkó az legalább nézhetne jól ki. de hogy hülye is meg bunkó és még ronda is, na akkor szoktam csúnyán nézni. ütni csak akkor akartam mikor a harmadik "szállj ki a farzsebemből, mert nincs ott neked semmi" mondat sem volt elég érthető az illetőnek. de ünnepeltre való tekintettel, meg arra, h még esélyes, h egyszer kétszer megjelenek ott buliba, gondoltam nem kell balhé.

de volt pár klasszikus esetem. tömören felvázolnám komment nélkül a köztem és köztük folyó csevegést.

1. szitu: ücsörgünk (mert ugye vmikor nekünk is kell pasilest tartani). két csatak részeg fiatal sutyó odajön (tuti nem voltak több 16nál, sőt lehet összesen se voltak annyik:D), h ha akarunk látni szuper jó férfi felsőtesteket, mert ha igen, akkor fizessünk nekik egy-egy sört. vagyis kb ez lett volna a tartalma annak a nagy maszlagnak, amit mondtak. nekik megköszöntem a részvételet, de nem éltünk a lehetőséggel. az még oké, h nem is voltak jó pasik, de utána még rohangáljak a bíróságra, h megrontottam egy kiskorút, inkább nem köszi...

2. szitu: leöntenek sörrel. na akkor nagyon pipa lettem, nem sok kellett ahhoz, h jól szájbavágjam a srácot. sűrű elnézés kérések, meg ilyenek. mondom figy ennyivel nem lehet elintézni nálam, mondom vmire igazán meghívhatnál kárpótlásért, h bal lábam tiszta sör. oké, persze, mit iszok? mondom egy red bullt. erre ő, akkor mit iszok? mondom neki másodszorra, h red bullt. azt ő érti, h red bullt, de mit iszok. mondtam máshogy: kérek egy energiaitalt, h ne aludjak el. és itt jön a lényeg, azt mondta, h akkor rohadjak meg, ha nem bírom kinyögni, h mit kérek inni és húzzak el ... na oda, értitek. és tudjátok, h ez miért esett nekem igazán rosszul? mert alapból nem is volt olyan rossz pasi.

3. szitu: michael jackson szám szól. mondom a jányoknak, h kösz én erre nem táncolnék, és igen, most is vállalom: szívből utálom a pasit magát és a zenéjét is. erre odajön egy szintén tajparaszt, de nem rossz pasi, h miért nem táncolok, mondom, mert nem szeretem ezt a számot. erre ő: de ez egy király szám, mondom én azt elhiszem, de majd táncolok másra. erre ő tömören: én egy hülye vagyok, mert jackson az ász. na babum, megen csak én húztam a rövidebbet.

persze nem csak a srácokkal van gond, volt egy-két hölgyemény, akit nem tudtam hova rakni. ja de, tudtam volna mondjuk bele a kukába :). alig férünk el, erre elkezd ugrálni, így elérve nálam, h másodpercenként a lábamra ugorjon, vagy átrendezze a bordáimat. akkor megen nem sok kellett, h felvilágosítsam az élet milyen cudar is tud lenni körülöttem :)

amúgy a hely nem volt rossz, sőt elég puccos volt. és hát hölgyeknek ingyenes belépés az egyik legjobb dolog, mert ugye, h oké, h ingyen van, de a pasik okosan következetetnek, h ide érdemes jönni, mert sok csaj lesz, így lesz sok pasi is. szóval a lényeg, h jó buli volt. lehet válogatni mind a két nemnek pár keresés szempontjából... tömören: várakozáson felüli volt, de tényleg. ja és jelentem tényleg nem vertem meg végül senkit, de páran feszegették azokat a bizonyos határokat :P:)

és ez nem majsa, itt a buli addig tart, h mi majdnem nem is értünk oda az első vonathoz. szó szerint a táncparkettről egyből a vonathoz sietünk, nem kellett feleslegesen ücsörögni mindenféle váróban. az egész hazaúttal annyi volt a probléma, h megen addigra estem át mindenféle holtpontom mikorra hazaértünk, így a vasárnap nem a buli utána alvásról szólt a napom, hanem a buli utáni nem alvásról. de hát nem meglepő a dolog, h én mindig akkor vagyok ébren, mikor annyira nem kellene :)