még ilyet?!

tudjátok, vita elkerülése érdekében tegyük fel, h van egy ismerősöm, aki ismer egy embert, akinek van egy haverja... szóval értittek. nincsenek nevek.

ünnepletünk. kicsit előbb, mint kellene, de amúgy rendesen :) buli utáni hajnali tengés-lengés az üres, de rohadt hideg városba vitte a pálmát. amik ott mentek a józanodás közben, én olyat még nem láttam. pedig voltak nekem is pécsi, hazamenős, állathangokat utánzós utam. de szabadnapos rendőrt mutogatni szolgálatban lévő rendőrnek, én még nem láttam... eddig. bár sose lehet tudni, meddig lesz még rendőr, mert ha jól értettem mondatai lényegét jövőben pornósztárként képzeli el az életét. :) ennek hangot is adott, h aki esetleg aludni akart volna hajnali négy körül, az is hallja :D oké, cinikus vagyok és gonosz. de aki esetleg magára ismer a sztoriban, remélem tudja, h nem azért írtam, mert ki akartam fgurázni, hanem mert olyan maradandót alkotott, hogy az utókornak kell erről tudnia. hasonló, mint én a mozgókerítésem. vállalom, az én voltam. kár is tagadnom, úgy benyomtam, h még discoba se engedtek be, és disco előtt kerítés vmi miatt nem akart megállni a lábán, bezzeg én nagyon támasztottam. ja és még a taxis se vitt haza... :)

szóval akárki akármit mond, és akármire emlékszik jó ünneplés volt. és hogy utána milyen volt a józanodási sétálás. majd jól hazataxiztunk, vonat hiányában vhogy haza kellett jutni. az biztos, h még ilyet nem láttam, de az veszít sokat akinek nincs egy ismerőse, akinek van egy ismerőse, akinek van egy ilyen haverja...tudjátok :)