május élményei...

május nagy eseménye volt Andréja és Fifusz esküvője (esküvők pontosabban, de erről mindjárt részletesen)...

aki nem tudná, szólok két esküvő volt. egy félegyházán (polgári igen), utána héten meg egy erdélybe (templomi igen). és igen, mint a mesékben, náluk két hétig tartó esküvő van :D

2010.05.08.

előtte már elkezdődött az őrület március környékén, de mint ilyenkor szokott lenni a tetőfok csak az utolsó hetek, napokban volt. sőt a nagy nap meg maga volt a káosz, amiből kicsi késéssel de végül csak ott volt mindenki mindenhol, ahol kellett lennie. fotozáson késés ellenére minden jól alakult, eső nem esett. mennyasszony bájos volt, vőlegény meg izé... szóval ő is, persze :)

na de most komolyan: van olyan mennyasszony, aki időben elkészül? bár halkan jegyzem meg, h az öltözés fele annyi idő se volt, mint a fodrász és a smink együtt.
fotózás, lánykikérő bájos volt és száraz. de hát nem is véletlen, le volt minden dumálva a felhőkkel, h majd szólok mikor mennyit eshet. kisebb szabályszegéssel, de végülis erre nem volt panasz. na persze melegünk nem volt, de nem is strandra indultunk, hanem a hivatalba (és nem a polgár jenőhöz) :).
a hivatalos igen még sírósabb és még meghatóbb volt, mint előtte bármi. kis koszorúslány és kis koszorúsfiútól, aki még nem olvadt el eléggé, az ettől tuti :)
bár volt, akinek más kötötte le a figyelmét, gondolok itt Edikére, akinek feltett szándéka volt az összetartozást jelképező gyertyát elfújja. na de ez csak feldobta az amúgyis feldobott hangulatot :)
parkos fotozásnál megen nem éreztem azt, h húú de melegem van a selyemszoknyámba, de ott már a kajára gondoltam és nem a hűvös időre :)
nyitó tánc ahhoz képest, h milyen érdekes volt a próbán, egész jól sikerült. sokat javít a dolgon, h ha fejre állnak is, akkor is mindenki elolvadt volna, h jaj de szépek és jaj de ügyesek. sokat javít a ruha az ember megítélésén ilyenkor :)o
pincérnek innen is külön köszönet annak az 5 pálinkának, amit kb 10 perc alatt eljutatott az asztalunkhoz. de azért ha baracklének álcázva Andréja is vevő volt egyre :D
végülis, ha nem is rúgtuk ki a ház oldalát, de azért jó mulatós hangulat meg volt. jelentem fél ötkor indult a kemény mag haza.
vasárnap egy laza afterparti keretében elpuszítottuk a maradékokat és örültünk, h jövő héten újra móka...

2010.05.15.

segesvári kijutás egy külön bejegyzést is megérne, így röviden annyit mondok: bulisuzukival utazni úttalan útakon egy élmény :)
ottani rendszer más, mint ami itt megszokhatunk, ami nem jelenti azt, h rosszabb. reggel templom, laza pappal (határozottan emlékszem, h halálos ítéletnek mondta a házassági papírt:D) és szép tájon, rohadt szeles fotozás. és kb délután egykor már eszel. majd utána két óránként, közben meg mulatunk, így lehetett, h nyolckor kihozott kaja (nevezük éjféli terítésnek) utána lassan elpárolog mindenki. na persze itt is a kemény mag részese voltam. ez olyan kemény volt, h zene nélkül oldottunk meg mindent. táncoltunk arra, amit énekeltünk magunknak. és igen, a pincérek olyan furán néztek, amennyire csak lehet ilyenkor :)
szálláson mi még after partit tartottunk csakis a kölkök tiszteltére, h így legyen teljes a móka...
végülis két eskvüvő, két lagzi, egy feleség és egy férj a május mérlege. na meg persze a rengeteg fotó és négy dvdnyi videjó. oh én annyira belejöttem, h két hétig őket ünnepeljük, h ha kellene most azonnal lenyomnám az egészet megen. bár most költözés, és pakolás formájába, de a kölkök megen lefoglalják a a hónapot :).

na de ez is meg volt házasok és boldogok :)